Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή!

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για την σύλληψη 35 μελών της Χρυσής Αυγής!Ήδη έχουν συλληφθεί ο γ.γ. Νίκος Μιχαλολιάκος,ο Ηλίας Κασιδιάρης,ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Γιάννης Λαγός,ενώ ανάμεσα σε αυτούς που ακόμα αναζητούνται βρίσκονται οι βουλευτές Νίκος Μίχος και ο Χρήστος Παππάς.Συνελήφθη επίσης ως πυρηνάρχης της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας ο Γιώργος Πατέλης,ο οποίος έχει 7 επίμαχες συνομιλίες με τον Ρουπακιά,λίγο πριν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα!

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι οργάνωσης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση καθώς και η κατηγορία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος!Επίσης υπάρχουν κατηγορίες μετά από το πόρισμα του εισαγγελέα για 5 ανθρωποκτονίες,σωματικές βλάβες,εκβιασμούς και βομβιστικές επιθέσεις.Οι συλλήψεις έγιναν με εντολή αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου!Ο Μιχαλολιάκος ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου και φέρεται ως αρχηγός της οργάνωσης, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης ως και 10 χρόνια!
Είναι η πρώτη φορά μετά το 1974 όπου γίνεται σύλληψη αρχηγού κόμματος και βουλευτών χωρίς να υπάρχει πρώτα η άρση της ασυλίας που τους προσφέρει η εκλογή τους και μάλιστα από την Αντιτρομοκρατική η οποία έχει ευθύνη και για τις έρευνες!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου