Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Το Μαμ Ποτο & Νάνι θα σας διασκεδάσει.


Ο νέος οδηγός διασκέδασης Μαμ Ποτό & Νάνι, ήρθε για να μας βοηθήσει να βρούμε ακριβώς αυτό που ψάχνουμε για να διασκεδάσουμε στην Θεσσαλονίκη.Με μια πολύ εύχρηστη σελίδα και πολλά φιλικά φίλτρα προς τον αναγνώστη υπόσχεται να σας συναρπάσει,αλλά και να σας βοηθήσει να διαλέξετε το κατάλληλο μέρος για να περάσετε καλά.Η σελίδα διαθέτει ειδικό χάρτη που χωρίζει την Θεσσαλονίκη σε περιοχές,ανάλογα με το που κατοικείται αλλά και διάφορες άλλες λειτουργίες που διευκολύνουν κατά πολύ την αναζήτηση σας.Ας αφήσουμε όμως έναν από τους δημιουργούς της σελίδας να μας λίγα λόγια για αυτήν.


Καλησπέρα Γιώργο και πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια για την υπέροχη σελίδα που έχετε φτιάξει!Αλήθεια πως σας μπήκε η ιδέα να φτιάξετε έναν οδηγό διασκέδασης;
Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ και για την πρόσκληση.
Η ιδέα ξεκίνησε περίπου πριν από ένα χρόνο. Έχοντας την εταιρία Εφαρμογών Πληροφορικής Fogiocom μαζί με τον συνέταιρο μου Φώτη Τότσικα, θέλαμε αρχικά να φτιάξουμε μια ποιοτική ιστοσελίδα με όλα τα μαγαζιά της πόλης για να δείξουμε την ποιότητα της δουλειά μας. Η ιδέα αυτή προχώρησε σε διοργάνωση event και κληρώσεων και ο οδηγός απέκτησε μεγάλο κοινό, πράγμα το οποίο μας έδωσε άλλες ιδέες που υλοποιήσαμε και φτάσαμε στο mampotokainani.info που υπάρχει σήμερα.


Τι ακριβώς προσφέρει το Μαμ ποτό & νάνι στους αναγνώστες του;

Το Μαμ Ποτό και Νάνι με την νέα του μορφή που έχει ολοκληρωθεί εδώ και λίγες ημέρες, στην ουσία είναι ένας οδηγός διασκέδασης και διαμονής για την πόλη της Θεσσαλονίκης.
Έχει γίνει μια εύχρηστη εφαρμογή και προσπελάσιμη από κάθε συσκευή (κινητό,tablet) με φίλτρα αναζήτησης ανά κατηγορία (Μαμ Ποτό Νάνι) αλλά και ανά περιοχή ώστε να βρίσκουν οι χρήστες πολύ εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνουν. Επίσης υπάρχει χάρτης με τα ίδια φίλτρα αναζήτησης αλλά και εφαρμογή ημερολογίου με όλα τα event της πόλης.
Βέβαια δεν μένει στα όρια του απλού οδηγού προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες στους χρήστες του.
Το πιο βασικό είναι η δωρεάν ενημέρωση με sms και email των μελών για event, party, κληρώσεις και προσφορές.
Ένα άλλο στοιχείο που κάνουμε την διαφορά είναι ότι οι περισσότερες κληρώσεις γίνονται στα διάφορα μαγαζιά που είναι Mampotokainani Partner σε μορφή event με βάση τους κωδικούς id των μελών που είναι εκείνη την στιγμή εκεί. Εκτός από αυτό συχνά κάνουμε κληρώσεις με διάφορα δώρα όπως ιστοσελίδες , tablet και άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες.


Πόσος χρόνος χρειάστηκε για να μας παρουσιάσετε τον νέο οδηγό της πόλης

Η τελική μορφή του Μαμ Ποτό και Νάνι χρειάστηκε περίπου 2 μήνες για την κατασκευή και υλοποίηση όλων των εφαρμογών του και τελείωσε πριν μερικές ημέρες.


Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που συνάντησες στην δημιουργία της σελίδας;
Το πιο δύσκολο σημείο στην σχεδίαση και κατασκευή του οδηγού ήταν το να γίνει απόλυτα φιλικό και εύχρηστο σε όλους τους χρήστες. Το να δουλεύουν σωστά και με εύκολο τρόπο όλες οι εφαρμογές της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε συσκευή (PC,κινητό,tablet) ήταν αρκετά δύσκολο και χρονοβόρο αλλά το καταφέραμε και έχουμε αυτήν την μορφή σήμερα.


Ποιες είναι είναι οι φιλοδοξίες σου για το μέλλον της σελίδας;

Η βασική φιλοδοξία για το Μαμ Ποτό και Νάνι είναι να γίνετε ένα χρήσιμο εργαλείο διασκέδασης συνεχώς και από περισσότερους χρήστες της Θεσσαλονίκης αλλά και όχι μόνο... έχουμε σκοπό να το προχωρήσουμε το καλοκαίρι και σε άλλες περιοχές όπως η Χαλκιδική και η Σέρρες.


Έχεις σκοπό να προσθέσεις νέα πράγματα που θα την αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο;

Φυσικά έχουμε ήδη κάποιες νέες εφαρμογές σε δοκιμαστικό επίπεδο που θα ενσωματωθούν αργότερα στην σελίδα. Αυτό που δουλεύω τελευταία και θα το δείτε σύντομα είναι η δυνατότητα να δηλώνει ένας χρήστης την στιγμή που είναι σε κάποια μαγαζί Μampotokainani Partner, στην ουσία κάτι σαν το check in.


Λίγο πριν κλείσουμε θα θέλαμε να στείλεις ένα μήνυμα στους αναγνώστες της σελίδας μας.

Η διασκέδαση σε οποιαδήποτε μορφή της, κάνει την ζωή μας καλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου